ASF - 1,44 milioane lei pentru servicii de consultanță privind evaluarea activelor și pasivelor asigurătorilor

200
ASF - 1,44 milioane lei pentru servicii de consultanță privind evaluarea activelor și pasivelor asigurătorilor - asf-1598377514.jpg

Articole recomandate

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) alocă 1,44 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de consultanță privind evaluarea activelor și pasivelor pentru sectorul de asigurări din România, potrivit unui anunț de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractul va fi atribuit în urma unei licitații deschise și are o durată de cinci luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 septembrie 2020, ora 15:00.

"Operatorul economic va fi considerat calificat pentru prestarea serviciilor de consultanță privind evaluarea activelor și pasivelor pe piața asigurărilor din România dacă face dovada experienței internaționale în evaluarea calității sau în evaluarea activelor și pasivelor instituțiilor financiare reglementate din Uniunea Europeană, la solicitarea guvernelor, Uniunii Europene, a autorităților naționale sau a băncilor centrale", se menționează în anunțul consultat de Agerpres.

De asemenea, ofertanții trebuie să mai facă dovada, printre altele, a efectuării de activități de management de proiect, dovedită prin prestarea de servicii similare în ultimii trei ani, pentru cel puțin cinci instituții financiare reglementate, precum și a experienței în auditarea sau evaluarea societăților de asigurare generale și de viață cu o valoare semnificativă a activelor (care intră sub incidența regimului solvabilitate II).

Potrivit raportului ASF, pe piața asigurărilor activau 28 de societăți de asigurare la 31 martie 2020, autorizate și reglementate de ASF, dintre care 15 au practicat numai activitate de asigurări generale, 7 au practicat numai activitate de asigurări de viață și 6 au practicat activitate compozită. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3342 secunde