Ați depus decontul privind accizele pentru anul 2014?

115
1

Articole de la același autor

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați aduce la cunoștința operatorilor economici plătitori de accize, potrivit titlului VII din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, că au obligația de completare și depunere până la data de 30 aprilie 2015 a decontului privind accizele pentru anul 2014.

Decontul privind accizele (formularul 120) se completează cu ajutorul programului de asistentă. Formularul completat al decontului privind accizele se depune în format PDF, cu fișier XML atașat, astfel:

1) prin mijloace electronice de transmitere la distanță, în conformitate cu prevederile legale în vigoare;

2) pe suport CD, însoțit de formatul hârtie, semnat și ștampilat conform legii la registratura organului fiscal competent, în cazul în care contribuabilul nu deține un certificat calificat de semnătură electronică.

Contribuabilul are obligația ca, după depunere, indiferent de metoda folosită (pe internet sau la organul fiscal competent), să verifice pe internet starea decontului.

Programul de asistență este pus la dispoziția contribuabilului gratuit de către unitățile fiscale sau poate fi descărcat de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro, meniul Declarații electronice, submeniul Descărcare declarații. 

Comentează știrea

catalin
30 aprilie 2015
angajare imediata !!!!!!!!

Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Economie : Nu distrugeți marinăria! (III)
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Economie : ANAF răspunde criticilor presei
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Economie : Nu distrugeți marinăria! (II)
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Economie : Război împotriva pungilor de plastic
Pagina a fost generata in 3.0684 secunde