Autoritatea de Supraveghere Financiară are un site nou

41
Autoritatea de Supraveghere Financiară are un site nou - autoritateaareunsite-1386162048.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) are, începând de astăzi, o nouă pagină de internet - www.asfromania.ro. Noul website al ASF include peste 1.500 de pagini distincte, baze de date interactive (spre exemplu baza de date CEDAM), precum și informații obligatorii/necesare pentru industria de servicii financiare non-bancare.


Noul www.asfromania.ro își propune să fie un instrument util și prietenos, cu informații actualizate permanent și cu subiecte de interes pentru cititori: cum poate fi verificată valabilitatea unei polițe de asigurare RCA, istoricul de daune pentru fiecare proprietar și vehicul din România, sau cât de valoroase sunt cele mai mari conturi administrate de fondurile de pensii din Pilonul II.


De asemenea, www.asfromania.ro pune la dispoziția publicului studii și analize ale specialiștilor ASF, dar și comentarii și opinii ale membrilor conducerii Autorității de Supraveghere Financiară.


Pentru o perioadă cuprinsă între 3-6 luni, website-urile fostelor comisii de supraveghere comasate în Autoritatea de Supraveghere Financiară (www.csa-isc.ro, www.cnvmr.ro și www.csspp.ro) vor rămâne, de asemenea, la dispoziția publicului.
În curând site-ul va fi disponibil și în versiunea în limba engleză.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3697 secunde