Avertizare către porturi

88
Avertizare către porturi - avertizareportuari-1484057831.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța a lansat următorul avertisment către agenții economici care își desfășoară activitatea în porturile Constanța, Midia și Mangalia:


"Având în vedere că în perioada următoare se preconizează condiții meteo deosebite ce se vor materializa prin temperaturi foarte scăzute, căderi de zăpadă, viscol, vă rugăm să luați toate măsurile ce se impun în astfel de situații.


Rugăm agenții și armatorii de nave maritime și fluviale să instrucționeze comandanții să dubleze legăturile, să egalizeze parâmele, să mențină curate căile de acces la bord și posturile de manevră și alte astfel de măsuri specifice.


Operatorii portuari și alte societăți care au incinte proprii sunt rugați, de asemenea, să-și deszăpezească căile de acces fără a arunca zapada pe drumurile deja curățate și să asigure macaralele, podurile și alte echipamente și utilaje care au o suprafață velică mare.


Pentru spațiile închise, magazii, clădiri de birouri se impune verificarea și asigurarea ușilor și ferestrelor și a instalațiilor de încălzire".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 3,69 bani
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Euro a coborât sub 4,50 lei
Pagina a fost generata in 2.2888 secunde