Banca Carpatica intră în rețeaua Western Union

494
Banca Carpatica intră în rețeaua Western Union - 733a861e3d2dcb5d88a38820fe8cd4b2.jpg

Articole recomandate

Banca Carpatica a semnat un acord de parteneriat direct cu Western Union, alăturându-se rețelei care oferă acest serviciu de transfer de bani pe teritoriul României, au anunțat oficialii băncii.
Începând de luni, cele 200 de unități teritoriale ale Băncii Comerciale Carpatica au fost integrate în rețeaua de unități a Western Union.
"Colaborarea cu Banca Comercială Carpatica consolidează strategia de creștere pe termen lung în România a Western Union. Serviciile pe care le oferim sunt transferuri financiare rapide, sigure și ușor de utilizat", a declarat Alexandru Bădulescu, directorul Western Union pentru România și Bulgaria.
La nivel național, Western Union România colaborează în prezent cu nouă agenți: Angelo Costa România Group, Banca Românească, Banca Transilvania, Bancpost, BRD, Credit Europe Bank, Banca Comercială Carpatica, Poșta Română și Raiffeisen Bank.
Prin intermediul agenților, serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil în peste 4.500 de unități din România.
The Western Union Company este lider pe piața transferurilor de bani și are ca organizații afiliate Orlandi Valuta, Vigo și Pago Facil, acoperind peste 200 de țări și teritorii independente.
În 2008, Western Union a operat la nivel global 188 milioane de tranzacții client - client, cu un volum total de 74 miliarde dolari, și 412 milioane de tranzacții client - afacere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7447 secunde