Banca Leumi se retrage din România

235
Banca Leumi se retrage din România - leumi-1514993669.jpg

Articole recomandate

Leumi, a doua cea mai mare bancă din Israel, a decis să vândă subsidiara din România către Argo Capital Management, parte de fondului britanic de investiții Argo.

Consiliul de administrație al Leumi a semnat ieri un acord de principiu pentru vânzarea participației de 99,91% din Leumi Bank România către Argo Capital Management, potrivit Ziarul Financiar.

Această decizie de vânzare a subsidiarei din România este parte a strategiei de a-și concentra operațiunile internaționale în centrele financiare principale prin subsidiarele din SUA și Marea Britanie, potrivit Leumi.

Finalizarea tranzacției este condiționată de finalizarea procesului de due dilligence, negocieri și obținerea avizelor de la autoritățile de reglementare.

Israelienii au intrat pe piața locală în 2006, când au preluat un jucător de mici dimensiuni, Eurom Bank, printr-o tranzacție de 34 de milioane de dolari. Leumi Bank finanțează în principal proiecte de real estate, proiectele cetățenilor israelieni și companiile mici și mijlocii din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Euro mușcă din dolar
Marţi, 02 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Un tanc LPG a eșuat
Pagina a fost generata in 1.4812 secunde