Bătaie pe acțiunile "Transelectrica"

261
Ministerul Economiei a anunțat succesul ofertei publice secundare de vânzare a pachetului de 15% din acțiunile Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica". Gradul de subscriere a fost de… 158,83% din numărul total al acțiunilor oferite. Gradul de subscriere în cadrul tranșei rezervate investitorilor mari a fost de 145,45%, iar a celei pentru investitorii mici, de 279,22%.

În urma încheierii cu succes a ofertei, toate acțiunile puse în vor fi alocate. Indicatorii finali ai ofertei, incluzând prețul de alocare în cadrul fiecărei tranșe, vor fi disponibili astăzi, 29 martie 2012.

Subscrierile investitorilor pe perioada de derulare a ofertei au fost făcute la prețuri situate în intervalul de preț aprobat de Guvernul României, respectiv între 14,9 lei pe acțiune și 19,2 lei (incluzând și capetele intervalului).

Având în vedere prețul la care s-au realizat subscrierile, suma totală rezultată din vânzarea a 100% din acțiunile oferite va fi de circa 37,7 milioane euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2824 secunde