BCR a aprobat credite în valoare de 255 milioane euro pentru "Prima Casă"

179
Banca Comercială Română a aprobat până în prezent credite pentru achiziționarea și construirea a peste 6.300 de locuințe prin programul "Prima Casă", în valoare de peste 255 milioane de euro.
Pe flux sunt în prezent aproximativ 830 de dosare în valoare de 33 de milioane de euro.
De asemenea, BCR a aprobat financiar încă alte 1.600 de dosare la care solicitanții trebuie să vină cu documentele locuinței care va fi cumpărată/construită, în valoare totală de peste 78 de milioane de euro.
"Am finanțat până acum locuințe care pot forma un oraș precum Sinaia. Cine își dorește achiziționarea unei locuințe în varianta actuală a programului Prima Casă trebuie să semneze antecontractul de vânzare-cumpărare până la 15 februarie inclusiv. Solicitantul poate veni la bancă pentru aprobarea financiară iar în paralel să-și caute casa potrivită. Important este să găsească locuința, să se înțeleagă cu vânzătorul și să semneze un antecontract de vânzare-cumpare în formă autentică sau sub semnătură privată cu dată certă până la 15 februarie 2010 inclusiv. Acest lucru este valabil și pentru cei care au deja aprobarea financiară a creditului, dar nu au găsit încă locuința", a declarat Ștefan Coroianu, director executiv al Direcției de Credite Retail BCR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Economie : Taxa fast-food va scumpi cu 30% alimentele
Pagina a fost generata in 1.7788 secunde