BCR Banca pentru Locuințe a lansat Olimpiada de economisire-creditare

365
Ieri, BCR Banca pentru Locuințe a dat startul primei ediții a Olimpiadei economisirii-creditării în parcarea Centrului Comercial TOM.
Evenimentul se desfășoară simultan în 7 orașe și constă în renovarea "la vedere" a unei locuințe amenajate într-un loc public. Mai exact, este vorba de o locuință cu 2 camere, fără pereți exteriori, amplasată pe scena din parcarea hypermarketului Carrefour. Vizitatorii sunt invitați să se implice activ în procesul de renovare a locuinței, având la dispoziție toate materialele necesare: gresie, faianță, parchet, vopsea, adezivi, instalații sanitare.
Participanții vor beneficia de asistență tehnică asigurată de specialiști în finisaje interioare și instalații sanitare și vor putea câștiga premii constând în produse pentru renovarea locuinței.
Fiecare oraș va beneficia de un premiu în valoare de 25.000 RON. Orașul care va termina primul lucrările de amenajare, va câștiga un premiu dublu de 50.000 RON. Banii vor fi investiți în amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii.
Evenimentul va dura o săptămână și a fost organizat pentru a promova ofertele de creditare în domeniul locativ lansate de BCR Banca pentru Locuințe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8857 secunde