BCR oprește bancomatele, în noaptea de luni spre marți

335

Articole recomandate

Banca Comercială Română (BCR) a anunțat că în noaptea de luni, 7 iunie, ora 24:00, până marți, 8 iunie, la ora 8:00 funcționarea bancomatelor băncii va fi întreruptă, pentru lucrări de îmbunătățire a serviciilor.
De asemenea, timp de 90 de minute, luni ora 24:00 până marți ora 01:30, vor fi oprite și tranzacțiile la aparate pentru plata cu cardul la comercianți (POS). De asemenea, cardurile BCR vor putea fi folosite la bancomatele și POS-urile altor bănci în această perioadă, se arată într-un comunicat al băncii.
BCR menționează că va îmbunătăți serviciile și va crește gradul de securitate al tranzacțiilor efectuate la bancomatele sale, clienții urmând să fie mai bine informați prin intermediul ecranelor ATM-urilor despre măsurile de protecție împotriva fraudării cardurilor.
La retragerea de numerar din ATM, returnarea cardului bancar se va efectua înaintea eliberării sumei solicitate de către client. Prin operațiunea de retragere rapidă se vor elibera 50 lei față de 10 lei în prezent, potrivit băncii.
"Prin aceste lucrări vom crește gradul de securitate al tranzacțiilor efectuate de toți posesorii de carduri la ATM-urile BCR și vom eficientiza timpul necesar clienților pentru fiecare operațiune efectuată în rețeaua băncii", a declarat Igor Zganjer, directorul exectiv al Direcției Carduri BCR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.678 secunde