Blatiștii de pe tren vor face muncă în folosul comunității

220
1
Blatiștii de pe tren vor face muncă  în folosul comunității - blatisti-1350567513.jpg
Printr-un proiect de lege aliniatul (3) al articolului nr. 9 din OG nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, va fi modificat după cum urmează: "În cazul în care contravenientul nu a achitat amenda în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a sancțiunii și nu există posi-bilitatea executării silite, organul admi-nistrației publice locale va sesiza instanța de judecată pe a cărei rază teritorială se află domiciliul fiscal al contravenientului, în vederea înlocuirii amenzii cu sancțiunea obligării contravenientului la prestarea unei activități în folosul comunității, ținându-se seama de partea din amendă care a fost achitată".


Trebuie precizat că, în acest caz, este vorba de contravenienții din transportul de călători. Autoritățile au constatat că cei mai mulți dintre ei nu achită amenzile. Rămâne de văzut dacă administrațiile publice locale îi vor putea aduce cu arcanul la muncă. 


Comentează știrea

olaaaaa
18 octombrie 2012
Mooor de ras

Moooor de ras la ultima fraza...citez.... Rămâne de văzut dacă administrațiile publice locale îi vor putea aduce cu arcanul la muncă. =))))))))

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Economie : Încep protestele la Căile Ferate Române
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Diverse : A trecut… Danube Express-ul
Pagina a fost generata in 0.2649 secunde