Bradul în ciuda crizei costă 10.000 euro

724

Articole de la același autor

Din ciclul "Ce se mai vinde pe internet", prezentăm astăzi bradul de Crăciun de 10.000 euro. Nu are decât 1,5 metri înălțime și vine într-un ghiveci, în maximum 48 de ore.
Se vinde pe www.brazidecraciun.ro și este realizat de o echipă de designeri și specialiști în astfel de produse.
La un preț final de 37.800 lei, bradul de lux conține globuri suflate manual în sticlă, umplute cu praf de argint, pictate manual cu imagine cerute de client sau inscripționate cu numele membrilor familiei, globuri cu forme și decor din cristale Swarovski, funde lucrate manual din satin și voal organza, beteală stropită cu praf de aur, fire de aur și argint și mască pentru suportul bradului, din catifea, cusută cu fir de aur.
Deși este un produs conceput în ciuda crizei, clienți se găsesc. În această iarnă s-au vândut deja doi astfel de brazi, către persoane fizice, de două ori mai mulți comparativ cu 2007, potrivit spuselor unui consultant al www.brazidecraciun.ro.
Potrivit acelorași surse, produsele care se vând cel mai bine sunt brazii de ghiveci de 0,5 metri (210 lei), brazii de 8 metri (14.649 lei), de 7 metri (8.399), de 3 metri (589 lei) și 2 metri (283 lei).
Pe lângă brazi și coronițe, firma poate închiria și Moși Crăciun, la prețul de 300 lei pentru două ore, pe toata durata lunii decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8085 secunde