Califică-te gratuit în meseria de sudor electric

646
Pe data de patru martie începe cursul de calificare în meseria de sudor electric, organizat de Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța (PIMM). Acesta se adresează în primul rând persoanelor care au calitatea de angajat, însă la cursuri pot participa și salariați din oricare alt domeniu, care vor să obțină diplome pentru meserii cerute pe piața muncii, în domeniul construcțiilor.
Cursul, la care se acceptă și persoane cu ciclul gimnazial incomplet, se desfășoară în perioada 4 martie - 10 mai 2013, perioadă în care va avea loc atât pregătire teoretică, cât și practică. După examenele de absolvire participanții vor primi certificarea competențelor dobândite în baza certificatelor acordate de CNFPA (recunoscute de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației).
"Cursul de calificare «Sudor electric» corespunde cerințelor actuale de pe piața muncii, lectorii noștri au experiență în domeniu, aptitudini pedagogice, și acordă atenția necesară fiecărui cursant în parte, iar tematica dezbătută la curs este în conformitate cu standardul de formare profesională", explică reprezentanții PIMM Constanța.
Iată și care sunt actele necesare pentru înscriere: carte de identitate, certificat de naștere, certificat de căsătorie (pentru cei care si-au schimbat numele), ultima diplomă de studii - copii xerox, dar și adeverință de la angajator și adeverință medicală - în original. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 11 Februarie 2013
Stire din Economie : Cursurile BNR de astăzi
Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Economie : Băsescu a identificat problemele românilor
Luni, 11 Februarie 2013
Stire din Economie : MARINAR ROMÂN, RĂPIT DE PIRAȚI
Pagina a fost generata in 1.9358 secunde