Camera de Comerț Constanța, premiată de OSIM

278
Camera de Comerț Constanța, premiată de OSIM - trofeuccina-1355311309.jpg
Astăzi, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Centrul Regional de Promovare a Proprietății Intelectuale, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București (OSIM) au premiat firmele constănțene pentru activitatea depusă în domeniul creativității, concretizată prin solicitarea de titluri de protecție la OSIM (brevete de invenție, mărci, desene și modele industriale). 

"Trofeul Creativității", ediția a X-a, a fost adjudecat de Sterk Plast SRL, care a obținut un punctaj de 1.770 datorită celor 103 cereri de înregistrare de desene și modele, 97 de certificate de înregistrare de desene și modele eliberate, o cerere de înregistrare de marcă și o marcă acordată. Care sunt celelalte firme premiate, aflați în ediția de mâine a ziarului Cuget Liber.

Important, de această dată, a fost premiată și CCINA, ca recunoaștere pentru eforturile depuse în organizarea acestui gen de activități. "Având în vedere că anul acesta este a X-a ediție, că acest colectiv al CCINA Constanța a avut o idee extraordinară de o organiza un astfel de eveniment, oferim un Trofeul al Calității și Camerei de Comerț Constanța", a precizat Florin Popa, coordonator național Centre Regionale OSIM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8693 secunde