Din 2009

Camera de Comerț va fi organizator unic al Tinimtex

633
Pe lângă o expoziție nouă de tehnică și tehnologie militară, Tomis Gun, anul 2009 aduce și o schimbare organizatorică pentru Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța – târgul național de îmbrăcăminte -încălțăminte Tinimtex va fi organizat fără Romexpo.
"Ei se vor concentra pe activitățile expoziționale din București. Tinimtex-ul rămâne în administrarea noastră, urmând să beneficiem doar de suport tehnic din partea Romexpo", spune Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța.
Suprafața târgului va rămâne tot de 10.000 – 12.000 metri pătrați, Camera de Comerț urmând să închirieze și pavilioanele mobile ale Romexpo, pentru perioada Tinimtex-ului. De asemenea, CCINA vrea să integreze și viitorul pavilion expozițional în circuitul târgurilor.
"Sunt acolo circa 2.000 metri pătrați amenajabili, pe care îi putem folosi pentru amplasarea mai multor standuri din cadrul târgului", explică președintele CCINA.
Măsura a fost luată de comun acord, în vederea reducerii costurilor de organizare și creșterii profitului obținut în urma târgului.
"Se cheltuia mult cu deplasarea echipelor de la București, mai ales că toate costurile legate de cazare erau suportate din veniturile Tinimtex-ului. În consecință, câștigurile scădeau", mai spune Mihai Daraban.

Pentru finele acestui an, CCINA pregătește încă două târguri. Primul dintre ele este Confintex, eveniment organizat împreună cu Federația Patronatelor din Industria Ușoară (FEPAIUS). Târ-gul se desfășoară în perioada 12 - 16 noiembrie, în stațiunea Mamaia, pe o suprafață totală de peste 2.600 metri pătrați.
Ultimul târg din 2008 este cel de cadouri, care are loc în perioada 3 - 7 decembrie.
CCINA se va mai implica și în organizarea Târgului Național Cooperatist (TINCOOP), în perioada 19 - 20 noiembrie. TINCOOP este un program al Ministerului pentru IMM-uri, care beneficiază de un buget de circa 150.000 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8066 secunde