Campania „Susținem Ucraina” începe pe 9 aprilie

97
Campania „Susținem Ucraina” începe pe 9 aprilie - campaniasustinemucrainaincepepe9-1649408772.jpg

Articole de la același autor

Cu două zile înainte de evenimentul mondial de strângere de fonduri „Susținem Ucraina”, convocat în comun de președinta von der Leyen și de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, eforturile de mobilizare și informare pentru a asigura fonduri și donații în natură pentru poporul ucrainean sunt în plină desfășurare.


Comisia Europeană și Guvernul Canadei, în parteneriat cu organizația internațională de susținere și promovare Global Citizen, fac apel către guverne, întreprinderile private și cetățeni să contribuie la acest efort de solidaritate la nivel mondial.
Finanțarea și alte tipuri de sprijin colectate la 9 aprilie vor servi la satisfacerea nevoilor persoanelor strămutate în interiorul Ucrainei și ale celor care au fugit din calea invaziei rusești.


Guvernele și întreprinderile private sunt invitate să contacteze Comisia Europeană pentru a efectua o contribuție financiară: [email protected]
În cele din urmă, persoanele fizice pot contribui financiar prin intermediul platformei GlobalGiving a organizației Global Citizen.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.773 secunde