Cartel ALFA și ActiveWatch dezbat proiectul Roșia Montană

572
5
"Aur sau șomaj: demontarea unei mistificări" - este titlul dezbaterii organizate de Confederația Națională Sindicală "Cartel ALFA" alături de ActiveWatch - Agenția de Monitorizare a Presei. Organizatorii pun în discuție potențialul impact pe care proiectul Roșia Montană Gold Cooperation (RMGC) îl poate avea asupra economiei și a ocupării forței de muncă din regiunea Roșia Montană.
Gazdele sunt liderul confederației, Bogdan Iuliu Hossu, și Mircea Toma, președintele ActiveWatch. Printre invitați se numără Sulfina Barbu - ministrul muncii, Ionel Haiduc - președintele Academiei Române, prof. univ. Afrodita Iorgulescu - ASE, Ștefania Simion - Alburnus Maior.
Dezbaterea are loc la Golden Tulip Times Hotel, București, pe 2 noiembrie 2011, de la ora 10,30.

Comentează știrea

Sergiu Covaci
2 noiembrie 2011
Locuri de munca

Foarte bine venita aceasta dezbatere.Poate,la finalul ei, se va lamuri toata lumea ca zona aia are mare nevoie de locuri de munca si cel mai complex proiect industrial din Romania le poate garanta.

Lorenzo
2 noiembrie 2011
Ecuatie benefica

Pai sa dezbata subiectul, dar sa vedem daca gasesc o alternativa mai buna pentru salvarea Rosiei. Eu nu cred, mai ales ca pana acum nimeni nu a venit cu o varianta care sa combata ecuatia locuri de munca+ecologizare+renovarea patrimoniului+redresare economica.

Andrei
3 noiembrie 2011
solutii

Chiar sutn curios daca vor gasi alta solutie.Pana acum toti cei care se opun proiectului nu au fost in stare sa aduca o solutie care sa poata fi pusa in aplicare

ioana
5 noiembrie 2011
chiar e dezbatere?

nu de alta, dar majoritatea invitatilor sunt declarati contra proiectului? cum va decurge dezbatarea? eu cred ca nu ar fi bine sa se faca proiectul. nici eu. nici eu. nici eu. gata s-a terminat. serios?

andrei
5 noiembrie 2011
am dubii

imi pare rau sa zic ca asta nu suna a dezbatere. dar sa vedem... veti da cumva dezbatere macar prin live text? nu de alta dar sunt curiaosa de ce va iesi acolo.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Afaceri după ureche
Pagina a fost generata in 1.939 secunde