Câștigă o vacanță gratis la Mamaia!

842
Câștigă o vacanță gratis la Mamaia! - mamaia-1308862679.jpg
 S-a lansat concursul "Vacanțe gratis la Mamaia", desfășurat, timp de zece săptămâni, pe mamaia360.ro, website-ul oficial al stațiunii Mamaia, dar și sistemul de rezervări on-line al stațiunii.
Concursul "Vacanțe gratis la Mamaia", ediția a doua, a adus în 2010 la mare, în Mamaia, 100 de români. Potrivit organizatorilor, în acest an, concursul se desfășoară timp de zece săptămâni, la fiecare șapte zile fiind desemnat un câștigător, prin tragere la sorți. Premiul constă în acordarea unei vacanțe gratis, pentru două persoane, cu cazare și mic dejun inclus, la hotelurile din Mamaia.
Potrivit regulamentului campaniei, participanții se pot înregistra folosind procedura on-line special pusă la dispoziție de către organizatori, pe site-ul mai sus menționat. Calificarea unui participant la tragerea la sorți se va face ca urmare a trimiterii unor răspunsuri la întrebări propuse de cei care au demarat campania.

Referitor la noul sistem de rezervări al stațiunii Mamaia, acesta este implementat, de asemenea, pe mamaia360.ro. Aici pot fi rezervate sejururi cu comision zero, acestea făcându-se automat și direct în sistemul de rezervări al fiecărui hotel din Mamaia. Pe acest site, turistul sau agenția de turism află pe loc ce camere sunt disponibile, la ce hotel și la ce tarif. Apoi, în timp ce face rezervarea, turistul primește imediat confirmarea, direct pe mamaia360.ro. Astfel, camera este automat blocată la hotel, fără să mai fie nevoie de nicio confirmare suplimentară.
La această oră, se pot face rezervări on-line la hoteluri de două, trei, patru și cinci stele, din întreaga stațiune Mamaia.
Mamaia360.ro a fost lansat în 2010, de Asociația Patronală Mamaia, în parteneriat cu IPIX România, constituind o premieră mondială în modul de promovare pe internet a unei destinații turistice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Iunie 2011
Stire din Economie : Mulțumiți-le lupilor de mare!
Pagina a fost generata in 1.8736 secunde