Câți bani recuperează ITF pentru navigatori

306
Câți bani recuperează ITF pentru navigatori - catibanirecupereaza-1447695935.jpg

Articole de la același autor

În 2014, Federația Internațională a Transportatorilor (ITF) a recuperat salarii restante în valoare de 59,5 milioane de dolari, pentru navigatori.


Într-o prezentare la recenta conferință din Singapore, dedicată forței de muncă maritime, Stephen Cotton - secretarul general al ITF a declarat că inspectorii organizației și sindicatele afiliate au colectat aproape 60 milioane de dolari în 2014, reprezentând salariile neplătite echipajelor. Acest lucru demonstrează că exisă încă elemente în industria shipping-ului care trebuie puse în ordine, a afirmat Cotton. Circa 48 de milioane de dolari, 81% din suma totală, au fost recuperați în Europa, din care 2 milioane de dolari, de către Inspectoratul ITF - România. Acest lucru reflectă faptul că ITF are un număr mult mai mare de in-spectori în țările europene decât în alte părți ale lumii. Un procent de 14%, respectiv 8,37 milioane de dolari, a fost recuperat în Asia.


Mai mult de 75% din salariile neplătite provin de la navele care nu au fost acoperite de contracte ITF, prin inter-mediul Forumului Internațional de Nego-ciere (IBF). În prezent, peste 11.500 de nave au contracte IBF. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.22 secunde