CCINA organizează seminar pe probleme de resurse umane

1063
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează un seminar / dezbatere pe probleme de resurse umane (REVISAL). Acesta este mai mult decât necesar în contextul apariției H.G. 500/2011 privind registrul general de evidență a salariaților și a Ordinului 1918/2011 privind procedura și ac-tele pe care angajatorii sunt obligați să le prezinte la Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru obținerea parolei, precum și procedura privind transmiterea registrului în format electronic.

Până pe 12 septembrie, agenții economici constănțeni care se confruntă cu dificultăți în implementarea practică a acestor prevederi legislative pot transmite problemele întâmpinate, în vederea unei structurări corecte a tematicii / agendei seminarului.

"Deoarece întâlnirile vor avea un caracter interactiv, seminarul se va organiza cu un număr limitat de participanți. În consecință, se vor face înscrierile în ordinea primirii confirmărilor de participare. În funcție de numărul de înscrieri, se vor organiza mai multe sesiuni", au explicat reprezentanții CCINA Constanța.

Primul seminar este programat pentru 15 septembrie 2011, începând cu ora 16.00, la sediul CCINA.

Taxa de participare este de 250 lei/persoană + TVA, însă firmele membre ale CCINA beneficiază de reducere de 50 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.609 secunde