CCINA / Vizită a reprezentanților Agenției pentru Dezvoltare Regiunea de Vest a Mării Negre din Turcia

77
CCINA / Vizită a reprezentanților Agenției pentru Dezvoltare Regiunea de Vest a Mării Negre din Turcia - ccinavizita-1401192169.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) a primit, astăzi, la sediul instituției, vizita conducerii Agenției pentru Dezvoltare Regiunea de Vest a Marii Negre din Turcia. Scopul acestei întâlniri l-a reprezentat informarea membrilor delegației cu privire la economia județului, la aspectele care au un rol important asupra dezvoltării comerțului și industriei în județul Constanța și în Dobrogea. De asemenea, directorul general al CCINA Constanța, Ion Dănuț Jugănaru, a prezentat invitaților și sectoarele cele mai active din județul Constanța, investițiile din regiune și oportunitățile de cooperare ale firmelor românești.
Agenția pentru Dezvoltare Regiunea de Vest a Marii Negre din Turcia a fost reprezentată de Ali Kaban - prefectul județului Zonguldak, Muharrem Akdemir - primarul orașului Zonguldak, Vacit Durdubas - președintele Consiliului Județean Zonguldak, Kenan Dursun - președintele Consiliului Județean Bartin, Faruk Tezel - secretarul general al Agenției pentru Dezvoltare Regiunea de Vest a Mării Negre din Turcia, alături de alți șapte membri ai Agenției.
Delegația a fost însoțită la sediul CCINA de Ali Bozcaliskan - consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Ozgen Topcu - viceconsul, și de Sezen Leventoglu - atașat comercial în cadrul Consulatului Republicii Turcia. De asemenea, a fost prezentă la întâlnire și conducerea Asociației Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea, reprezentată de Zeki Uysal - președintele asociației și de Atilla Baykara - vicepreședinte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Economie : Euro coboară sub 4,4 lei
Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Economie : Cresc economiile  din bănci
Pagina a fost generata in 1.234 secunde