Ce a pregătit Maritimo pentru acest week-end

118
Ce a pregătit Maritimo pentru acest week-end - maritimoshopingcenter2-1395317886.jpg

Articole de la același autor

Dansul, indiferent că îl vedeți în filme sau în concursuri televizate, este o încântare, un regal în care mișcarea, combinată cu muzica și costumele, oferă un spectacol minunat, întotdeauna privit cu zâmbetul pe buze. 


Maritimo Shopping Center a pregătit pentru sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 17.00, la Intrarea 2 (culoarul către Auchan), un adevărat spectacol cu câteva sute de dansatori. De toate vârstele, artiștii aparțin unora dintre cele mai cunoscute școli constănțene de dans. În cadrul acestui super-show, fiecare școală de dans își va prezenta stilurile. 


Cele 13 școli care pot fi urmărite în acest spectacol sunt: Club Dino, Dance to the Beat, Club Miraj, Ansamblul folcloric Dobrogea, Liceul cu program sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța, X`s Crew, Studio Balet Melinda și Asociația culturală "Atitudinea", Forever Dance, Diamonds Dance Club, Club "Black Sea", Club "Amicii", Pro Dance și Joy to Dance. 


Cunoscutul Mihai Petre este cel care va arăta fanilor și micilor dansatori câteva dintre mișcările care l-au făcut celebru! 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Voie bună la Maritimo
Pagina a fost generata in 0.4258 secunde