Ce decizii a luat astăzi Consiliul CSA

382
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) s-a întrunit astăzi pentru prima dată în noua componență. Pe lângă lucrările curente legate de acordarea autorizației de funcționare, analiza rezultatelor acțiunilor de control și aplicarea unor măsuri conform legislației în vigoare, Consiliul a adoptat și decizii ca numirea în funcția de Secretar General a lui Fănel Plopeanu, cu o experiență în asigurări de peste 18 ani, precum și nominalizarea lui Catrinel Frîncu în funcția de purtător de cuvânt al CSA.

De asemenea, s-a decis și creșterea transparenței decizionale prin realizarea de consultări frecvente cu reprezentanții pieței asigurărilor și adoptarea unei politici de comunicare proactive atât cu entitățile reglementate, cât și cu clienții acestora.

Un alt punct pe agenda zilei, analiza structurii organizatorice și evaluarea personalului CSA în vederea armonizării acestora cu necesitățile impuse de compatibilizarea competențelor CSA în actualul sistem european de supraveghere a sistemelor financiare și de trecerea la noul regim de solvabilitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Economie : Curs BNR: 3,1853 lei/dolar
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Economie : Curs BNR: 4,3312 lei/euro
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Economie : Echipajul unui remorcher a fost jefuit
Pagina a fost generata in 1.582 secunde