Ce vânzări ar putea genera "Prima Mașină" în 2015

128
1
Ce vânzări ar putea genera

Articole de la același autor

Programul "Prima Mașină" poate genera vânzări de 15.000 de autovehicule către persoane fizice în acest an, dar parcursul pe care trebuie să-l parcurgă un client pentru finalizarea dosarului poate crea blocaje.

"Sistemul birocratic de la noi poate să-ți ceară tot felul de adeverințe pentru dosar. Că n-ai avut credit, că n-ai altă mașină, etc. La acest punct pot apărea blocaje. Sper că la 5-6 luni după implementarea programului, Ministerul de Finanțe să reia discuțiile și să simplificăm un pic procesul", a spus, la ZF Live, Constantin Stroe, președintele Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

Anul trecut, vânzările de mașini au depășit pragul de 100.000 de unități, estimările pentru 2015 indicând un nivel de circa 125.000.

Comentează știrea

RODICA
12 februarie 2015
numai aici este cea mai buna oferta de lucru!

Numai aici este cea mai buna oferta de lucru! Oferta noastra este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Joi, 12 Februarie 2015
Stire din Economie : Euro a pierdut 1 ban
Joi, 12 Februarie 2015
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 0,48% lei
Joi, 12 Februarie 2015
Stire din Economie : Francul a pierdut 3,64% lei
Pagina a fost generata in 1.5674 secunde