CEFC este interesată de dezvoltarea operațiunilor KMG International

221
CEFC este interesată  de dezvoltarea operațiunilor  KMG International - kmg-1490632160.jpg

Articole recomandate

O delegație a CEFC (China Energy Company Limited) împreună cu membri ai conducerii executive a Grupului KMG International (KMGI) au avut, în perioada 21-22 martie, o serie de întâlniri cu mai multe instituții bancare prezente pe piața locală care au susținut, prin creditele acordate KMGI în ultimii ani, planurile investiționale ale companiei.


"Scopul întâlnirilor reprezentanților CEFC cu cei ai BCR (Banca Comercială Română), Unicredit, Raiffeisen, ING și Bancpost, a fost cel de a prezenta partenerilor KMGI din industria bancară viziunea și planurile de dezvoltare pe care viitorul acționar majoritar al companiei le are în vedere. 


Prezentarea noului acționar al companiei reprezintă o practică obișnuită în relația client-instituție bancară în regiunile în care compania activează. Demersurile din această săptămână vin să confime, o dată în plus, interesul și angajamentul CEFC în consolidarea investițiilor și extinderea operațiunilor KMGI", se arată într-un comunicat de presă al KMG International.


Compania Națională KazMunayGas Kazahstan (KMG NC) și CEFC au semnat în decembrie 2016, la București, un acord care atestă angajamentul de a efectua tranzacția de cumpărare a 51% din acțiunile KMGI de către compania chineză. 


"Prin finalizarea în acest an a procesului de achiziție a 51% din acțiunile KMGI, după obținerea tuturor aprobărilor necesare încheierii tranzacției, CEFC va contribui semnificativ la accelerarea dezvoltării companiei, atât la nivel local, cât și în plan regional. 


Parteneriatul strategic va aduce beneficii pentru KMG NC, CEFC și KMG International și va stabili cadrul necesar pentru viitoarele proiecte comune, contribuind la creșterea economică și socială în zonele în care aceste proiecte vor urma să fie implementate, cele mai multe dintre ele fiind în România", se mai arată în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4825 secunde