CFR: Sezonul estival vine cu reduceri și cu mai multe trenuri directe

406
CFR Călători a anunțat, ieri, că în sezonul estival 2011 pasagerii beneficiază de 54 de trenuri care vor asigura legături directe între principalele orașe din țară - București, Arad, Craiova, Timișoara, Deva, Reșița, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Iași, Suceava, Botoșani, Galați, Călărași, Buzău, Medgidia - și litoralul românesc.
De asemenea, în perioada 17 iunie - 12 septembrie 2011, trenurile care circulă în prezent până la / de la Constanța își vor prelungi traseul până la / de la Mangalia, deservind astfel stațiunile de pe litoral.
Și în acest sezon estival, se va asigura legătura către Delta Dunării, prin orașul Tulcea, prin două perechi de trenuri accelerat, iar CFR Gevaro va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit și cușete aflate în compunerea trenurilor dintre Constanța / Mangalia și Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Oradea, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Suceava Nord și Iași.
Potrivit reprezentanților CFR, călătorii pot beneficia, de asemenea, de reduceri la transport. Astfel, oferta "Minigrup 2 - 5" este destinată celor care călătoresc în grupuri mici (de 2 - 5 persoane) și este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puțin în zilele de vineri și duminică, cu reduceri între 10% și 25%. "Cartea VSD" (vineri, sâmbătă, duminică) este valabilă în week-end, cu reduceri între 25% și 60%, "Călătoria dus-întors" are o reducere de 10%, la achiziționarea biletelor cu anticipație călătorii plătesc mai puțin cu 5-13%, iar dacă își achiziționează un abonament lunar de 5, 10, 15 zile, au o reducere între 15% și 30%.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0649 secunde