Chestionarpentru evaluarea a activității OI POSDRU

181
Chestionarpentru evaluarea a activității OI POSDRU - chestionar-1431707966.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Fondurilor Europene a lansat un chestionar pentru evaluarea activității OI POSDRU. Scopul acțiunii este acela de a optimiza procedurile de evaluare, selecție, contractare, implementare, monitorizare și plată a proiectelor finanțate prin POSDRU 2007-2013, și astfel de a veni în sprijinul beneficiarilor. Chestionarul poate fi găsit pe site-ul ministerului.


Răspunsurile vor fi luate în considerare pentru îmbunătățirea proceselor gestionate de către organismele intermediare și de către autoritatea de management a programului, promite ministerul.


"Cred cu tărie că un dialog cât mai transparent și continuu între minister și beneficiarul POSDRU dar nu numai, va avea rolul de a evita o serie de neînțelegeri și de nereguli care nu au putut fi stopate în trecut. Vreau să știți că este vorba de o muncă în echipă în cadrul acestui guvern, întrucat, în parteneriat cu toate ministerele implicate, construim un sistem transparent, eficient și orientat către rezultate, către viitor", a explicat ministrul fondurilor europene, Marius Nica.


Totodată, Ministerul Fondurilor Europene lucrează în această perioadă, împreună cu toți factorii implicați, la eliminarea pe cât posibil a birocrației generate de documentele pe hârtie, referindu-ne inclusiv la procesarea plăților efectuate de autoritățile de management, pentru care se dorește solicitarea documentelor pe suport electronic. "Practic, vom scurta timpii de rambursare acționând în acest mod. Astfel de simplificări au ca scop final declararea mai rapidă a sumelor la Comisie, pentru ca țara noastră să încaseze cât mai curând banii nerambursabili", a mai spus Marius Nica. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3447 secunde