Cine sunt "luptătorii" din Regionala Antifraudă Constanța?

3387
1

Articole de la același autor

11 noiembrie 2013 poate fi considerată ziua de naștere a Direcției Generale de Antifraudă Fiscală. La această dată, primii 352 de angajați au primit deciziile de numire pe funcții. Dintre ei, 44 vor activa în cadrul Direcției Regionale Antifraudă 2 Constanța.

Cea de a doua serie de 384 de inspectori antifraudă, dintre care 34 la Direcția Regională Antifraudă 2 Con-stanța, vor fi numiți pe post începând cu 15 noiembrie.

Inspectorii antifraudă sunt rezultatul celui mai amplu proces de selecție ce a avut loc vreodată într-o instituție de stat. Au fost supuși examenului medical, examinării psihologice complexe, testelor de integritate, analizei de dosar, examinării profesionale scrise și interviului de cunoștințe profesionale, aptitudini și atitudini. De la ei se așteaptă minuni în lupta cu evaziunea fiscală.

Primii 44 de "luptători" ai Regionalei Antifraudă 2 Constanța sunt următorii:

- inspectori antifraudă superiori - RADU CRISTINEL, MOISE FLORINA, STAFIE ALIN, STAMATE MUGUREL, ILIE REMUS DUILIU, GHERGHIȘAN CĂTĂLIN, TOMESCU ION, MOCANU ADRIAN IULIAN, SURAIANU NELU NĂSTASE, BUSILA ROBERT, MIHAI OVIDIU, BĂRBAT MARIUS VASILE, MOISE MARIAN, ANDONE OCTAVIAN, ȚENE DRAGOȘ CRISTIAN, VASILE CRISTACHE, PETRESCU RAUL CRISTIAN, OSMAN IALCIN, CERNAT COSTEL, ANDREI COSTIN, ISTICIOAEA COSTEL, BĂJĂNICĂ BOGDAN DRAGOȘ, BEJUSCĂ MARIANA, MARINESCU MARIANA;

- inspectori antifraudă principali - PLETEA ANELIA, GIANACAI BEINAZ LALE, COMAN ANDREI, TRANDAFIR ADRIAN, PARASCHIV ANDREI, POPA DUMITRU ADRIAN, NACIADIS COSTEL, MENAGI CETIN, SAVIN ADRIAN, CIOACĂ COSTIN, MIU NICOLAE, PELEA IONEL, BACIU AURELIA, PĂTRU GEORGIANA, COMISAN MIHAI;

- inspectori antifraudă asistenți - SIMION NICOLETA, DOGARU CRISTINA CORNELIA, CIUTACU DOINA;

- inspectori antifraudă debutanți - ȘUCUREI DANIEL, DRĂGHICI ANTONETA.

În următoarele șase luni, ei vor trebui să demonstreze că sunt mai buni decât foștii comisari ai Gărzii Financiare, prin: veniturile suplimentare atrase la bugetul statului; sumele de bani și cantitățile de mărfuri confiscate; volumul amenzilor aplicate evazioniștilor; numărul de unități a căror activitate a fost suspendată pentru nedotarea cu case de marcat fiscale și neutilizarea lor; rețelele de evaziune fiscală și criminalitate economică destructurate; numărul de evazioniști dați pe mâna justiției; inexistența plângerilor și reclamațiilor referitoare la abuzurile și corupția inspectorilor antifraudă ori a dosarelor de urmărire penală împotriva acestora. 

Comentează știrea

cetatean
5 februarie 2017
Duliu Ilie Remus activist SRI

Printe cohorta asta de inspectori si-au facut loc si oameni aserviti sistemului de innformatii. Un exemplu clar este dat de Duliu Ilie Remus care dupa ce si-a vandut colegii vamesi a fost infiltrat la Antifrauda Constanta cu scopul de a culege informatii despre orice potential oponent sistemului. Omul asta a vandut-o si pe masa in strada de dragul securitatii. Un jeg de om, o scursura a societatii, un ordinar si un linge pizda al securitatii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4596 secunde