Cine vrea să investească în Vietnam?

238
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), în colaborare cu Ambasada Republicii Vietnam la București organizează un forum numit "Vietnam - destinație pentru investiții și afaceri". Acesta are loc în sala de conferințe a CCINA pe 29 noiembrie, începând cu ora 10.00.


În cadrul întâlnirii se vor pre-zenta oportunități de investiții și de afaceri în Republica Vietnam, cât și posibilitățile de cooperare între firmele vietnameze și cele românești.

"Sperăm ca mediul de afaceri constănțean să vină în număr cât mai mare, să pună întrebări. Cred că viitorul nostru ca economie este să ne îndreptăm spre piețe extraeuropene. Am ignorat complet piețele unde cândva eram foarte prezenți", a precizat președintele CCINA Constanța, Mihai Dara-ban.

La eveniment participă, potrivit reprezentanților Camerei de Comerț, Tran Xuan Thuy, ambasadorul Republicii Vietnam în România, Le Ngoc Thi, consilier comercial, dar și alți funcționari din cadrul ambasadei. Participarea este gratuită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.35 secunde