CNADNR desfășoară "anchete de circulație" în județul Constanța

266
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a anunțat că începând de ieri și până 27 octombrie se vor desfășura la nivel național măsurători precum și anchete de circulație, de tip origine - destinație, în locații caracteristice rețelei de drumuri adiacente municipiilor Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Brăila, Iași, Oradea, Sibiu, Timișoara.


Ministerul Transporturilor și Infrastructurii implementează un proiect pentru elaborarea Master Planului General de Transport, având ca obiectiv asigurarea condițiilor pentru realizarea unui sistem național de transport eficient, durabil, flexibil și sigur, au anunțat reprezentanții CNADNR. În cadrul proiectului se va elabora și Strategia de dezvoltare a sistemului național de transport, pe termen scurt, mediu si lung.

Pentru dezvoltarea Modelului Național de Transport, pe lângă datele existente este necesară colectarea unor date și informații suplimentare privind traficul rutier, care vizează în principal scopul deplasărilor, originea - destinația deplasării, gradul de ocupare a vehiculului cât și tipul de marfă transportată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Economie : Petrom ieftinește benzina la noapte
Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Economie : Euro a sărit peste pragul de 4,5 lei
Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Economie : Dobrogea, în continuare sub secetă
Pagina a fost generata in 2.1114 secunde