COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Ce măsuri a luat comandamentul central de iarnă

136
COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Ce măsuri a luat comandamentul central de iarnă - cemasurialuatcomandamentul-1483694094.jpg

Articole de la același autor

La nivelul Ministerului Transporturilor funcționează comandamentul central de iarnă. Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a solicitat maximă eficiență din partea companiilor: CFR Călători, CFR Infrastructură, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR și Autoritatea Aeronautică Civilă Română. 


"Acestea vor coordona și vor acționa, acolo unde este cazul, cu utilajele, materialele necesare, precum și toate echipele de deszăpezire, în mod responsabil, pentru realizarea circulației pe aceste moduri de transport, în condiții normale, de iarnă. În ceea ce privește sectorul feroviar, numărul locomotivelor va fi dublat și vor fi pregătite vagoane de rezervă pentru a minimiza efectele vremii nefavorabile asupra circulației călătorilor", se arată într-un comunicat de presă. 


Ministrul Transporturilor a stabilit, împreună cu responsabilii din companii, un program permanent de raportare a situației circulației rutiere, feroviare și aeriene din întreaga țară. Ministrul și secretarii de stat sunt în permanentă legătură cu reprezentanții companiilor implicate pentru a asigura, astfel, acțiuni imediate în gestionarea situațiilor impuse de condițiile meteorologice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde