Comunitatea Asociațiilor Șantierelor Navale din Europa invită tinerii talentați la Bruxelles

737
Comunitatea Asociațiilor Șantierelor Navale din Europa invită tinerii talentați la Bruxelles - snc-1314537812.jpg
"Sea your future" ("Marea - viitorul tău") este titlul conferinței organizate de Comunitatea Asociațiilor Șantierelor Navale din Europa (CESA), la Brussels, în data de 29 septembrie 2011.

În invitația lansată de inițiatorul manifestării se spune printre altele: "Sectorul maritim, inclusiv industria navală, trece printr-o perioadă de evoluție rapidă. Creșterea fără precedent a cererii de transporturi și servicii maritime a ajuns la un final abrupt în urmă cu doi ani, odată cu declanșarea crizei financiare. Redresarea economică a început, dar va mai trece mult timp până când efectele crizei vor fi digerate.

În această perioadă se produc schimbări majore generate de noile reglementări, de necesitatea reducerii emisiilor de gaze în atmosferă și de creșterea rapidă a flotei mondiale. Provocările sunt tot mai mari. Acestea sunt vremurile în care oamenii cu idei pot determina viitorul."

CESA consideră că, într-un domeniu al tehnologiei înalte, cum este sectorul construcțiilor navale, din Europa viitorul depinde de capacitatea acestei industrii de a atrage talentele.

"Schimbarea este marea sursă a oportunităților de afaceri și pentru dezvoltarea carierelor profesionale. Urmând tradiția organizării Săptămânii Industriei Navale Europene, din doi în doi ani, CESA invită din nou tinerii interesați de construcțiile navale (din companii, universități, organizații și guverne) să participe la conferința Sea your future" - se arată în mesaj.

Organizatorii doresc să le ofere tinerilor o platformă pentru a-și prezenta punctele de vedere, a pune întrebări și a discuta cu experți de prim rang din industrie și politică. CESA invită companiile interesate să sprijine participarea la eveniment a celor mai recente talente recrutate de ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4346 secunde