Concurs pentru schimbarea logo-ului Ghişeul.ro

150
Concurs pentru schimbarea logo-ului Ghişeul.ro - concurspentruschimbarelogo-1637090026.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a lansat concursul pentru realizarea noului logo al platformei de plăţi online a statului român - Ghişeul.ro, care va avea loc în perioada 15 noiembrie - 15 decembrie 2021. Câştigătorul va fi premiat cu 3.500 de euro, fonduri oferite de Asociaţia de Plăţi Electronice din România (APERO).

„Avem nevoie, aşadar, de o soluţie grafică modernă, relevantă pentru anul 2022 - atât vizual, cât şi funcţional. Ne dorim un rebranding al platformei, pornind de la logo ca vector principal în comunicarea vizuală online. Acest rebranding va contribui la crearea unei imagini autentic digitale a Ghişeul.ro şi la promovarea platformei. Având în vedere că Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român, propunerile grafice vor putea integra simbolistica naţională”, a precizat Octavian Oprea, preşedintele ADR. Înscrierea la concurs este gratuită.

Participanţii se pot înscrie în mod individual sau în echipe, formate din maximum trei persoane. Propunerile grafice vor include un logo şi un brand toolkit, care va conţine regulile de utilizare ale logo-ului, codurile de culoare folosite şi simulări de integrare a logo-ului într-o pagină web şi într-o aplicaţie mobilă. Propunerile vor fi transmise prin e-mail, la adresa [email protected], până la 5 decembrie 2021, ora 23:59. Condiţiile de participare, împreună cu toate specificaţiile tehnice ale propunerilor grafice se regăsesc în Regulamentul Concursului, disponibil pe site-ul ttps://bit.ly/RegulamentNouLogoGhiseulro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Noiembrie 2021
Stire din Economie : Noi tipuri de plăţi pe Ghişeul.ro
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Economie : Tranzacţii rapide şi sigure pe Ghiseul.ro
Pagina a fost generata in 1.1509 secunde