Conflictul din portul Constanța se internaționalizează

552
1
"Conflictul dintre sindicate și admi-nistrația portului Constanța va fi internaționalizat" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Petre Costel, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Portuare.
Organizația pe care o conduce va informa Federația Internațională a Transportatorilor (ITF) și Federația Europeană a Transportatorilor (ETF) despre revendicările sindicatelor din portul Constanța, despre răspunsul adminis-trației și derularea acțiunilor de protest.
"În urma demersului nostru, ITF și ETF vor adresa scrisori ministrului român al trans-porturilor și primului ministru. Le vor solicita să dea curs revendicărilor sindicatelor, să soluționeze conflictul" - a afirmat președintele FNSP.


Comentează știrea

Ali Baba
3 aprilie 2012
Mentinere director general

Nu va fi schimbat din funcție pentru ca managementul cn apm constanta e prevazut sa fie privat ca urmare a cererii FMI.nu se poate înscrie la concurs si declara câștigător o echipa cu un director demis.asta e si motivul pentru care nu se fac investiții si alte cheltuieli strict necesare rezultand un profit mai mare care-i va servi la susținerea acordării managementului domnului Popa si echipei sale.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.446 secunde