Consiliul Concurenței analizează preluarea Pambac S.A.

464
Consiliul Concurenței analizează preluarea Pambac S.A. - consiliulconcurenteianalizeazapr-1533475089.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Popasul Trebeș preia controlul unic asupra Pambac S.A., ca urmare a separării actualilor acționari, respectiv Popasul Trebeș și Comfert Agricultura.


Atât Popasul Trebeș, cât și Pambac, desfășoară activități, în principal, pe piața producției și comercializării produselor de morărit și panificație, pe piața pastelor făinoase, pe piața îngrășămintelor chimice, respectiv pe piața cerealelor și semințelor oleaginoase.
Reamintim că, în anul 2015, Consiliul Concurenței a autorizat preluarea de către Comfert Agricultura și Popasul Trebeș a controlului în comun asupra Pambac S.A.


În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), operațiunea propusă este o concentrare economică ce depășește pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenței. Ca urmare, autoritatea de concurență va evalua această tranzacție în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 03 August 2018
Stire din Economie : Turismul e pe val
Pagina a fost generata in 1.4313 secunde