Constanța a pierdut regionala Fiscului în favoarea Galațiului, dar câștigă Serviciul Regional Antifraudă

286
2
Constanța a pierdut regionala Fiscului în favoarea Galațiului, dar câștigă Serviciul Regional Antifraudă - pnlgheorghedragomir2311350653025-1374673413.jpg

Articole de la același autor

Cabinetul Ponta a aprobat în urmă cu o oră hotărârea de reorganizare a ANAF. În cazul regiunii de Sud-Est, guvernul a preferat Galațiul în locul Constanței, pentru a plasa Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice. În schimb, Serviciul Regional Antifraudă va fi la Constanța. 




Deputatul Gheorghe Dragomir a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber" că a discutat la ora 16 cu ministrul de finanțe, Daniel Chițoiu, care l-a informat că finanțiștii din Constanța nu vor pierde nici un loc de muncă. Dimpotrivă, vor exista mai multe locuri de muncă la Serviciul Regional Antifraudă Constanța, care va fi cel mai mare din țară și va avea 250 de posturi. 




Comentează știrea

toma
24 iulie 2013
mare porcarie!

Care doamne si domni din fisc, trecuti de 45 de ani, obisnuiti in spatele ghiseului se vor duce la antifrauda? Sau poate se duc aia de la administrativ: soferi, arhivari... Ma lasi... Sa-I zica lu' Mutu ca nu vor fi dati oameni afara! Rusine, domnilor usl-isti local care va ascundeti in birouri! Sau poate nu va mai iubeste Ponta? In cazul asta dati de dracu' si cu regiunea Dobrogea! Va place sa fiti mintiti frumos?

anti antifrauda
25 iulie 2013
spaga

Chiar credeți ca o sa rămână toți spagarii în serviciul antifraudă? Nu credeți ca ar trebui sa fie ținuți cei mai capabili și mai pregătiți profesional? 250 de spagari? As face o lista dar mai bine sa vedem după concurs! Sper ca nu se implica nimeni cu șpaga la director nu?

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Economie : Radiografia unei "găuri negre"
Pagina a fost generata in 0.4947 secunde