Constănțenii au mutat talciocul pe internet

657
Constănțenii au mutat talciocul pe internet - constanteniiaumutattalcioculpein-1390406979.jpg

Articole de la același autor

Trocul pare să fie, în continuare, soluția cea mai la îndemână pentru constănțenii care nu-și permit să scoată bani din buzunar


Constănțenii știu că fiecare lucru din casă, nou sau uzat, sau de pe lângă casă, poate fi o sursă numai bună pentru un venit în plus. Iar cum suntem în era tehnologiei, puțini mai apelează la talciocurile de altădată, ori la vecini, prieteni, pentru a găsi un mușteriu. Site-urile de anunțuri gratuite sunt acum principala sursă de clienți. 


Trei luni "aglomerate"


Constănțenii au fost destul de "activi" în ultimele trei luni. Cel mai mare site de anunțuri gratuite din România (conform rezultatelor SATI - Studiul de Audiență și Trafic Internet), care a înregistrat un total de peste 326 milioane de afișări în luna noiembrie și peste 306 de milioane de afișări în luna decembrie 2013, a anunțat că, în ceea ce privește topul celor mai dinamice județe, cu cele mai multe anunțuri postate în 2013 în lunile octombrie, noiembrie și decembrie, județul Constanța ocupă locul cinci, după București, Cluj, Iași și Brașov.

Constănțenii speră să găsească cumpărători pe astfel de site-uri nu numai pentru case, mașini, electronice și electrocasnice, ori pentru tot soiul de alte obiecte și articole, ba chiar și pentru animale!


Trocul, tot mai des folosit


Trocul este una dintre soluțiile la care apelează din ce în ce mai mulți constănțeni. Aceasta pare să fie varianta cea mai simplă pentru a obține obiectul dorit, atunci când nu avem banii necesari. Anunțuri de genul "schimb telefon sau scuter pe un laptop sau o tabletă" se întâlnesc la tot pasul. Exemple sunt însă foarte multe. O persoană din Valu lui Traian schimbă patru porumbei cu "altceva" de valoare apropiată. Un alt constănțean este dispus să renunțe la o frumoasă corabie confecționată manual, în schimbul unui telefon cu android, iar un altul la un cuptor cu microunde, pentru un fax. Alți constănțeni vor să dea caii din bătătură pe capre, sau mașina de spălat pe un aparat foto.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Încep târgurile de toamnă la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.5725 secunde