Constănțenii pot depune cererea unică de plată pe suprafață din martie

313
1
Formularul tip de cerere unică de plată pe suprafață, completat de fermieri, se depune la centrele locale/județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură în perioada 1 martie - 15 mai 2013, se arată într-un Ordin privind aprobarea formularului tip de cerere unică de plată pe suprafață pentru anul 2013, postat pe site-ul Ministerului Agriculturii.

În perioada 16 mai - 10 iunie 2013, formularul tip de cerere unică de plată pe suprafață se poate de asemenea depune, însă cu o penalizare de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. Ulterior, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură verifică, procesează cererile unice de plată pe suprafață și efectuează plata către fermier în contul bancar al acestuia, conform legislației. 

Beneficiarii măsurilor de reconversie / restructurare a plantațiilor viticole și defrișare a plantațiilor viticole, precum și cei ai măsurii 221 - Prima împădurire a terenurilor agricole și ai măsurii 215 - Bunăstarea animalelor, au obligația de a completa formularul tip indiferent dacă solicită plăți directe sau nu, pentru toate suprafețele agricole ale

exploatației. 

Completarea de către fermieri a declarației de suprafață aferentă formularului de cerere unică de plată pe suprafață, digitizarea și/sau actualizarea parcelelor agricole se va face electronic. Prin excepție, se permite fermierilor depunerea cererii în format hârtie, în situația în care aplicația IPA-online nu este funcțională. 

Comentează știrea

daniel
9 martie 2013
împrumutul

Am acorda împrumutul de la 3000 € la 8000000 €. * Dacă aveți un proiect care necesită finanțare de la € 3000 la € 8,000,000, și nu aveți mijloacele de a începe, apoi contactați pentru un împrumut pentru a finaliza proiectul. * Aici este meu de contact e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde