Constantin Matei va fi numit subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor

490
2
Constantin Matei va fi numit subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor - constantinmatei-1358174972.jpg
Partidul Național Liberal l-a propus pe constănțeanul Constantin Matei pentru funcția de subsecretar de stat cu problemele de transport naval, la Ministerul Transporturilor. PNL va avea și doi secretari de stat la transporturi: unul se va ocupa de sectorul auto, iar cel de al doilea, de sectorul feroviar. Un al treilea secretar de stat este nominalizat de PSD. 

Premierul Victor Ponta va semna deciziile de numire a noilor demnitari, după ce, în ședința de guvern de miercuri, va fi aprobată noua organigramă a guvernului. 

Comentează știrea

ggg
14 ianuarie 2013
matei

o zdreanta colegu'' lu'' Dancu

Un fost coleg
14 ianuarie 2013
Halal tara de prosti...

Acest neica nimeni a fost un obscur absolvent al Inst. de Marina (mecanic ptr motoare navale) , care n-a excelat cu nimic in viata sa. La fel ca si golanului turnator dovedit si betiv de la Cotroceni , nu i-a placut viata de marinar si s-a aciuiat pe la Capitanie ca toti dinozaurii incapabili iesiti din Coiciu. Doar faptul ca l-a lins in c.u.r. pe Mazare , iar lui Hasotti i-a pompat bani din afacerile sale cu terenuri primite de la Primarie , nu-l recomanda ptr o asemenea functie. Deci , o tara de prosti , condusa de prosti...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Susțin excluderea lui Cherecheș"
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL
Pagina a fost generata in 0.5788 secunde