Controale la laptele și produsele din lapte din toată țara

103
Controale la laptele și produsele din lapte din toată țara - lapte-1458649925.jpg

Articole recomandate

Inspectorii sanitari verifică, între 22 martie și 6 aprilie, modul în care se produce, se colectează și se procesează laptele crud și produsele lactate, conform unui comunicat al Autorității Sanitar-Veterinare (ANSVSA), citat de romanialibera.ro.

O atenție deosebită va fi acordată respectării condițiilor de igienă și a lanțului frigorific pe durata transportului, a depozitării laptelui și a produselor lactate distribuite prin programul "Laptele și cornul". În acest sens, vor fi efectuate controale oficiale la depozitele independente care asigură depozitarea produselor lactate, precum și la operatorii care dețin mijloace de transport și asigură distribuția laptelui și a produselor lactate distribuite în cadrul acestui program, se arată în comunicat.

Controalele ANSVSA vin în contextul crizei bebelușilor infectați cu sindrom hemolitic-uremic, al alertei emise de Comisia Europeană privind laptele românesc de vacă, dar și al mai multor cazuri de toxiinfecție alimentară a elevilor, după consumarea de lactate în cadrul programului "Laptele și cornul". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Economie : Dolarul s-a pricopsit cu 2,29 bani
Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Economie : Francul e mai bogat cu 1,99 bani
Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Economie : Portuarii reiau protestele
Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Economie : Leul face legea pe piața valutară
Pagina a fost generata in 1.6461 secunde