Credite rapide de Sărbători, spre bucuria tuturor celor dragi ție – de la Provident Financial România

91

Articole recomandate



Sărbătorile de iarnă sunt prilejul ideal de a împărți zâmbete și bucurii în jurul tău. Sau, cu alte cuvinte, de a împărți... daruri. Copii și adulți, nepoți, părinți și bunici – cu toții se entuziasmează să primească ori să ofere un cadou de Crăciun.


Și, mai cu seamă, întreaga familie va fi încântată să împărtășească momente speciale, alături de cele mai importante persoane din viața lor, la cina festivă dintre ani. Anul acesta, îndeplinește-le tu toate dorințele!


Provident Financial România oferă acum credite rapide promoționale de Sărbători, spre bucuria tuturor, de la mic la mare. În perioada 02 - 23 decembrie 2020, atât persoanele cu venituri mici, cât și medii pot solicita un astfel de împrumut pentru a crea surprize memorabile celor dragi și a-și duce propriile planuri la bun sfârșit.


Iar pentru că pregătirile de Crăciun și Revelion sunt făcute să rămână în seama adulților, tot ce trebuie, în primul rând, este să ai minimum 18 ani pentru a putea beneficia de credite rapide de la Provident.


De asemenea, este necesar ca actul tău de identitate să ateste faptul că ești o persoană cu cetățenie română și domiciliu ori reședință pe teritoriul țării noastre.


Apoi, pentru acordarea de credite rapide Provident, mai ai nevoie de un venit lunar fix de minimum 300 de lei, precum și de un număr de telefon valabil – util în relația cu instituția financiară nebancară.


Un avantaj notabil este faptul că Provident Financial România nu îți va cere garanți sau garanții, iar venitul tău poate fi dovedit prin adeverința de salariu, dar și prin talonul de pensie. Practic, vorbim de condiții minime de eligibilitate și accesul aproape oricui la un credit IFN promoțional pe termen scurt sau mediu. 




Credite rapide de Sărbători, cu adeverința de salariu


Pregătește-le celor mici cele mai inspirate cadouri sub pomul de Crăciun și o masă festivă îmbelșugată. Nu uita nici de părinți, de rudele sau prietenii care se află la distanță! Vizitează-i cu brațele încărcate sau, dacă nu poți reuni întreaga familie din cauza restricțiilor de circulație, fă-le o surpriză și trimite-le un cadou neașteptat. 


Credite rapide de Sărbători, cu talonul de pensie


Chiar și în vremuri de pandemie, îți poți bucura nepoții aflați la distanță, oferindu-le un nou laptop ori telefon mobil prin intermediul căruia să comunicați mai simplu și mai des, iar astfel să fiți mereu aproape unii de alții. Sau, spre propria satisfacție, poți contribui cu un mic ajutor financiar la organizarea sărbătorilor perfecte în sânul unei familii numeroase.


Sărbătorile de poveste mult așteptate sunt acum posibile, pentru toți cei dragi ție, cu ajutorul Provident:
• împrumut promoțional cu sume cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei;
• dobândă înjumătățită;
• fără comision de analiză a dosarului;
• rate fixe săptămânale.


Primești banii în maximum 48 de ore, chiar la tine acasă, și îi faci pe toți cei dragi fericiți. Dacă și tu îți dorești un mic ajutor în preajma sărbătorilor de iarnă pentru a-ți duce planurile și dorințele la bun sfârșit, accesează secțiunea Promoții din cadrul site-ului Provident.ro.


Aplică online, folosind formularul de credite rapide disponibil pe pagină, și vei fi contactat telefonic în cel mai scurt timp de către un reprezentant al companiei pentru mai multe detalii. Alternativ, poți apela unul dintre numerele cu tarif normal 021 275 75 75 / 021 9877.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Decembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 14 Decembrie 2020
Stire din Economie : Scade consumul de electricitate
Pagina a fost generata in 0.7933 secunde