Concurs Crescătorii de animale nu pleacă din București până nu își primesc subvențiile

191

Articole de la același autor

Crescătorii de ovine și caprine, membri ai Federației Agrostar, au pichetat ieri sediul Ministerului Agriculturii, fiind nemulțumiți de nepla-ta subvențiilor pe cap de animal, în valoare de 44 lei.
În același timp, crescătorii de taurine au protestat în fața Ministerului Finanțelor Publice, jandarmii fiind nevoiți să intervină în nenumărate rânduri, pentru a-i opri pe cei care încercau să forțeze intrarea în clădirea ministerului.
"Am avut o primă rundă de discuții cu ministrul Radu Berceanu și ni s-a propus plata în tranșe. Nu am fost de acord, motiv pentru care negocierile au eșuat. Vrem ca banii să fie acordați toți odată", a spus președintele Agrostar, Niculae Ștefan. Negocierile au fost amânate până după ședința de guvern.
Reprezentanții Sindicatului Crescătorilor de Taurine (SCT) au amenințat că vor bloca drumurile naționale, în caz că nu își primesc banii.
"Nu plecăm din București până nu ne vom lua banii. Dacă nu reușim, trecem la planul B, adică pichetarea prefecturilor și blocarea drumurilor naționale. Nu am luat niciodată bani fără să facem presiuni", a declarat Costel Caraș, președintele SCT.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6879 secunde