Crește numărul firmelor românești listate pe piața de capital

150
Crește numărul firmelor românești listate pe piața de capital - crestenumarulfirmelor-1629625191.jpg

Articole de la același autor

Numărul firmelor românești care își listează acțiunile ori obligațiunile pe piața de capital este în continuă creștere.

La 1 iulie 2021, Simtel Team - companie românească de tehnologie și inginerie înființată acum 11 ani de trei absolvenți ai Facultății de Electronică și Telecomunicații - a debutat pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

Pe 12 iulie, One United Properties - unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale premium, de birouri și clădiri mixte de ultimă generație, din București și Constanța - s-a listat pe piața principală a Bursei de Valori București. Listarea vine după ce compania a atras 260 milioane de lei finanțare prin derularea primei oferte publice inițiale primare la bursă din ultimii șapte ani.

Pe 23 iulie, Air Claim - companie care din 2018 facilitează obținerea de despăgubiri pentru pasagerii transportului aerian - s-a listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București. Ea a strâns de la investitorii din piața de capital 2,4 milioane lei pentru dezvoltarea afacerii. Capitalizarea anticipată a companiei se ridică la 27,3 milioane de lei, echivalentul a 5,5 milioane euro.

Pe 26 iulie, Visual Fan - companie românească de tehnologie fondată acum aproape 20 de ani, în Brașov - s-a listat pe piața AeRO. Iar pe 29 iulie, s-a listat pe piața AeRO compania Arctic Stream - integrator de infrastructură și securitate IT din România fondat în 2017.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1292 secunde