Cu cât au crescut salariile în sectorul privat

208
Cu cât au crescut salariile în sectorul privat - salariu0-1348557730.jpg

Articole de la același autor

Creșterile salariale în sectorul privat au atins în medie 5,1%, potrivit ediției de anul acesta a studiului salarial și de beneficii PayWell, derulat de echipa de consultanță în resurse umane a PwC România. Acest nivel de creșteri salariale este similar celui înregistrat în 2011.  

"Această valoare se apropie de estimările de la începutul anului, atunci când companiile planificau o creștere salarială medie de 6%. Totuși, creșterea salarială efectivă a fost ușor mai scăzută, ceea ce reflectă prudența angajatorilor în privința creșterii costurilor salariale într-o perioadă de incertitudine economică, având în vedere recesiunea din Zona Euro", a declarat Peter de Ruiter, liderul departamentului de consultanță fiscală și juridică, PwC România.

Sectoarele economice în care s-au înregistrat majorări salariale peste medie au fost industria auto (8%), sectorul IT, cel farmaceutic și cel de servicii externalizate (toate raportând creșteri salariale medii în jur de 6%), în vreme ce sectorul bancar, cel de retail și turismul au înregistrat creșteri salariale sub media națională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6265 secunde