Cum ajută folia de acetat pentru realizarea torturilor cu cremă?

6071

Articole recomandate

Este posibil să nu fi auzit niciodata de folie acetat pentru torturi și să nu știi nimic măcar care este rolul ei în bucătarie. Pe de altă parte, pentru unele dintre voi poate că a fost unul dintre instrumentele voastre preferate pe care obișnuiți să o folosiți atunci când preparați bunătățuri pentru cei dragi. În oricare dintre cele două situații v-ați afla, trebuie să aveți în vedere faptul că această folie de acetat este foarte utilă în bucătarie, mai ales în cazul în care urmează un periplu intens în lumea prăjiturilor, cu ocazia vreunei aniversări sau a sărbătorilor de Crăciun ori de Paști. Astfel, pentru toți cei care nu știu la ce folosește folia de acetat, vă spunem că aceasta este ideală pentru decorarea prăjiturilor, însă cea mai cunoscută formă este acea folie acetat torturi. Așadar, folosim folie acetat pentru tort, în special pentru decorarea lor cât mai creativ și mai aspectuos.

 

Pe site-ul nostru, anytacooking.ro, puteți opta pentru folie acetat 10 cm, care vă poate fi de un real folos în decorarea diverselor bunătățuri pe care le preparați în bucătărie, așa cum sunt prăjiturile cu creme și, în special torturile. De asemenea, aceasta este confecționată din plastic și poate fi utilizată pentru forme de cofetărie, fiind de calitate alimentară, non-toxică, inodoră. Totodată, folia de acetat este foarte simplu și sigura de folosit, având o textură transparentă, numai bună pentru contactul cu alimentele pe care urmează să le pregătiți. Mai mult, aceasta vine spre vânzare sub formă de rolă transparentă, pe care o puteți folosi în momentul în care preparați torturi delicioase, bomboane și diverse prăjituri pentru cei dragi. Ca modalitate de folosire, tot ceea ce trebuie să faceți este să tăiați exact dimensiunea de care aveți nevoie din această folie de acetat, care oferă o permeabilitate suficient de bună, fiind rezistentă inclusiv la ulei. Așa cum s-a menționat anterior, aceasta folie de acetat pentru torturi are aplicații destul de diverse, fiind ideală atât pentru ciocolată, prăjituri sau chiar torturi cu spumă.

 

Astfel, poate avea forme diverse pentru preparatele culinare pe care intenționați să le realizați. Totodată, această folie din plastic pentru formele folosite în cofetărie și patiserie ajută la protejarea maximă a marginilor torturilor și a tuturor produselor pe care le preparați și care urmează să ajungă la clienții dumneavoastră.



Așadar, folia de acetat este ideală pentru a proteja marginile torturilor în momentul în care acestea sunt transportate dintr-o parte în alta. De asemenea, cu această folie de acetat aveți posibilitatea de a crea margini perfecte și pentru cheesecake-uri sau așa-zisele torturi “dezbrăcate” ori chiar pentru forme mai deosebite, așa cum sunt mini-torturile. Practic, aceasta poate fi folosită cu încredere pentru toate tipurile de deserturile cu ciocolată. Atunci când comandați acest tip de folie de pe site-ul nostru, veți primi un colet cu această folie de acetat a cărei lungime este de 20 m, iar lățimea este de 8 m.

 

În concluzie, dacă doreștii să creezi forma ideala a unui tort cu crema, îți recomandăm să încerci folia din acetat. Trebuie doar să tai folia de acetat în funcție de mărimea dorită, ulterior, o vei așeza peste blat și vei umple suprafața acesteia cu crema pe care o preferi. După aceea, dă voie compoziției să se răcească și, în final, înlătură cu grijă folia. Un lucru foarte important de care trebuie să ții cont este acela că folia de acetat se poate băga la congelator, însă nu se poate introduce în cuptor.

Comandă și tu folie acetat pentru torturi și poți beneficia de reduceri considerabile. Anyta Cooking livreaza produse oriunde în țară, iar primirea coletului variază între 24 și 48 de ore.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6003 secunde