Cum arată DACIA Dokker Stepway, modelul de 15.000 de euro - FOTO

185

Articole recomandate

Sub sloganul "Dacia sunteți voi!", minivanul Dokker Stepway și-a făcut intrarea în peisajul crossover la Salonul Auto de la Paris. Potrivit site-ului prosport.ro , Dacia a urmat rețeta prescrisă de uzina mama Renault, la Salonul Auto de la Paris, 2014. Constructorul francez a adoptat o poziție conservatoare și nu a lansat vreo linie nouă pentru piața de consum. Singurul mare pariu tehnologic marca Renault a fost hibridul EOLAB, rezultatul unei direcții speciale de cercetare, extrem de populară în industria auto mondială. În schimb, constructorul a revitalizat o gamă de mare succes – Grande Espace.

Trei variante de motorizare

Dokker Stepway, disponibilă în trei dintre cele 4 variante de motorizare ale Dacia Dokker, lansate în 2012 (lipsește motorizarea 1.6 MPI 85 CP), are o dublă garanție de 3 ani / 100.000 km. Mașina multi-funcțională a familiei și adaptabilă propusă de Dacia la Paris este un automobil mai pregătit pentru a face față provocărilor drumului, dar și ale pieței.

Prețul de pornire al modelului Dacia Dokker Stepway este de 14.250 de euro (motorizare benzină) și de 15.750 de euro (motorizare motorină).

Citește mai multe despre acest subiect pe prosport.ro.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9576 secunde