Cum să construiți o casă de păpuși

315
Cum să construiți o casă de păpuși - papusa-1605705316.jpg

Articole recomandate

Miniaturile și casele de păpuși au fost dintotdeauna printre cele mai populare jucării pentru copii. Acum, inclusiv adulții și cei tineri la suflet pot cumpără și se pot bucura de case de păpuși din lem,n pentru a le mobila și afișa în funcție de preferințele lor. 
Casele de păpuși sunt una dintre cele mai bune modalități de a vă exprima decoratorul interior la scară mult mai mică. Până și părinții pot participa. Acestea pot fi o moștenire de familie prețioasă, care va rezista sute de ani. 
Construirea unei case de păpuși se poate dovedi o experiență extrem de plăcută. Credeți sau nu, nu necesită prea multă muncă pentru a finaliza una. Există sute de seturi de case de păpuși de construit, dintre care puteți alege, care sunt ușor de asamblat.
Kiturile, prin natura lor, fac construirea caselor de păpuși ușoară. Oferă un tutorial pas cu pas iar, la final, veți ști cum să construiți o casă de păpuși de la zero.
Dacă, totuși, doriți să vă construiți singur casa de păpuși, în acest articol vă vom prezenta câteva lucruri de care trebuie să țineți cont. Zicala că Roma nu a fost construită într-o singură zi poate fi aplicată aici. Orice proiect va merita cu siguranță până la urmă. Acordați atenție detaliilor și planificați cu atenție. 


Cum să construiți o casă de păpuși din lemn
Veți avea nevoie de consumabile esențiale pentru casă de păpuși, cum ar fi lupe, instrumente electrice, unelte și adezivi. Adezivii sunt deosebit de importanți pentru a face o construcție rezistentă, în special pentru pasionații de case de păpuși din lemn.
Aceștia pot fi disponibili în numeroase varietăți: gel, ceară lipicioasă sau un mini amestec de mortar pentru cărămizi miniaturale. Veți avea nevoie de un ferăstrău de masă sau, dacă vă permiteți, de un model compact de bancă, care are o lamă cu diametru mic. Solicitați unei persoane cu experiență să decupeze cu precizie piesele, dacă nu aveți instrumentele de tăiere adecvate.
Consumabile pentru asamblarea unei case de păpuși 
Adeziv - Veți avea nevoie de lipici pentru a asigura majoritatea pieselor miniaturale ale casei de păpuși. Cel mai bun tip de adeziv este lipiciul pentru lemn - se fixează rapid, dar îl puteți șterge sau șlefui destul de ușor, iar vârful aplicatorului este un plus.
Creion - Folosiți-l pentru alinierea pieselor și marcarea liniilor pentru tăiere.
Ciocan - Există câteva seturi de case de păpuși care au unele cuie incluse. Aceste cuie țin structura casei de păpuși în siguranță.
Șmirghel 100 - Neteziți marginile tăiate cu un șmirghel adecvat.
Benzi de cauciuc - Pot fi utilizate pentru a ține părțile împreună pe măsură ce lipiciul pentru lemn se usucă. Banda de cauciuc este utilizată în principal pentru asamblarea ramelor de ferestre.  
Vopsea - Folosiți vopsea emailată din latex, semilucioasă pentru interiorul și exteriorul casei. Veți avea nevoie de pensule de calitate și o vopsea bună pentru case de păpuși. Folosiți un șmirghel de 320 pentru a șlefui între straturile de vopsea, îndepărtând suprafețele neuniforme și petele neregulate. 
Tapet și pardoseală - Tapetul este probabil cel mai bun mod de a vă decora pereții interiori. Cumpărați foi cu adeziv, dacă puteți, pentru că va ușura munca pe termen lung. Când vine vorba de pardoseală, există o varietate de opțiuni - covoare, covoare, modele de pardoseli din marmură, lemn și țiglă. 
Mobilier - Acum urmează pentru una dintre cele mai interesante părți ale construirii unei case mici pentru păpuși - accesoriile și mobilierul! Dimensiunea și bugetul dvs. ar trebui să fie luate în considerare. Pentru o casă de păpuși cu adevărat personalizată, puteți chiar să luminați casele de păpuși sau să creați propriile obiecte în miniatură.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Stire din Economie : Ce ministere vor primi bani
Pagina a fost generata in 1.6082 secunde