Cum te ajută KRUK să ajungi rapid la ZERO datorii

627
Cum te ajută KRUK să ajungi rapid la ZERO datorii - ajutorkrukdatorii-1637061914.jpg
Românii s-au împrumutat mai mult în 2021, numărul creditelor noi crescând cu 32% în primele patru luni ale acestui an. Valoarea totală a împrumuturilor către populaţie în această perioadă a fost de 15 miliarde de lei, în timp ce companiile au accesat împrumuturi în valoare de 19 miliarde de lei. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, valoarea creditelor acordate a fost mai mare cu 8,3 miliarde de lei.



Împrumutul responsabil este de ajutor. Ce se întâmplă în caz contrar?

În plină pandemie, în condiţiile în care 1 din 4 români primesc salariul minim pe economie, sunt de înţeles nevoile crescânde ale oamenilor de a se împrumuta pentru a face faţa tuturor cheltuielilor. Conform unor studii recente, cei mai mulţi dintre români se împrumută pentru a-şi acoperi nevoile de consum.

Specialiştii spun că atunci cândîmprumutul se face într-un mod responsabil, solicitându-se sume care pot fi acoperite, pentru cheltuieli ce nu pot fi amânate, este în regulă pentru ei.În caz contrar însă, majoritatea oamenilor aflaţi în această situaţie pot ajunge în imposibilitatea de a mai returna banii împrumutaţi. În acest caz, va fi nevoie de o perioadă de redresare financiară, pentru ca persoanele cu datorii să poată depăşi aceste neplăceri.

KRUK România, un sprijin real pentru cei care nu-şi mai pot plăti datoriile

KRUK România SRL este o companie care colectează datorii de la clienţii unor creditori iniţiali. Mai exact, românii care au beneficiat de împrumut de la anumite instituţii bancare şi nu le-au plătit la timp pot beneficia de sprijinul acestei societăţi. În mod similar şi persoanele care au intrat în imposibilitatea de a-şi achita anumite facturi la utilităţi sau la diverse alte servicii.

Astfel de organizaţii care vor ca datoriile să fie recuperate de la oameni prin terţi, apelează la KRUK. Din acel moment, reprezentanţii KRUK au scopul de a-i ajute pe cei cu datorii să ajungă cu ele la 0. Cum fac acest lucru? Implicându-se cu toată responsabilitatea şi cu toată deschiderea către oameni, luând la cunoştinţă situaţia fiecăruia în parte şi venind cu soluţii adaptate.

Angajamentul de plată – soluţie eficientă pentru rezolvarea problemelor financiare

Una dintre soluţii, pentru cei cu datorii colectate de către KRUK, este Angajamentul de plată. Prin intermediul acestuia, oamenii îşi pot stabili singuri rata pe care o pot suporta pentru restituire, ţinând cont de propriile venituri. Ceea ce este foarte important este că va fi achitată strict valoarea sumei datorate, fără să fie percepute dobânzi sau comisioane din partea KRUK.

La dispoziţia celor cu datorii se află un instrument care facilitează gestionarea datoriilor şi plata - platforma e-KRUK, unde clienţii îşi pot face un cont rapid. În acest fel, ei vor fi actualizaţi la zi cu informaţii care îi vizează, printre care se număra diverse bonusuri sau concursuri cu care sunt răsplătiţi clienţii responsabili.

În plus, tot în platformă, clienţii îşi pot plăti ratele în siguranţă, din confortul propriului cămin, fără să mai fie nevoiţi să se prezinte fizic la un ghişeu. Datorită faptului că societatea îşi îmbunătăţeşte constant serviciile online, oamenii se pot bucura de o experienţă plăcută, sigură şi interesantă pe site-ul KRUK.

În concluzie, cu ajutorul reprezentanţilor KRUK, clienţiicu datorii sunt ajutaţi să-şi plătească ratele în propriul ritm, ieşind astfel din impasul financiar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2415 secunde