Concurs Cum vede Ponta programul Rabla: un singur tichet netransferabil

212
1
Cum vede Ponta programul Rabla: un singur tichet netransferabil - rabla-1350649411.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta pare nemulțumit că tichetele Rabla sunt vândute pe o "piață neagră" și crede că cei care trebuie să beneficieze de program sunt cei care casează și care primesc un tichet unic, netransferabil, scrie Realitatea.net.


"Cred că programul este un program bun. Singurul lucru pe care trebuie să-l studiem este faptul că doar România a permis cumularea tichetelor. În Franța, în Germania, în alte țări, proprietarul mașinii care se casează are un tichet pe care-l folosește pentru a-și cumpăra o mașină nouă. În România s-a dezvoltat în ultima perioadă un fel de piață neagră a tichetelor, se cumulează și în loc să ajungă la fostul proprietar care își ia o mașină nouă, s-a făcut o piață paralelă. Or aici lucrurile trebuie îndreptate", a explicat el, prezent la Salonul Auto.


"Din punctul meu de vedere, ar trebui să fie un singur tichet și această facilitate să fie pentru cel care casează mașina, nu pentru cel care o tranzacționează. Este un fel de bursă ilegală a tichetelor. Sigur, o bursă nereglementată și neimpozitată, iar asta a creat o perturbare majoră în piață", a mai precizat Victor Ponta.


Comentează știrea

Bogdan
19 octombrie 2012
programul Rabla

premierul Ponta e cel putin imbecil la faza asta. Ideea in sine a programului Rabla a fost de a scoate din circulatie cat mai repede si cat mai multe vechituri care reprezentau un risc pt trafic si mediu. Daca se acceptau 3 tichete transferabile de persoana cu atat mai bine, insemnau 3 rable mai putin pe strazi, ce-l mananca in c** sa sa afle de unde provin atata timp cat rezultatul e unul benefic pt toata lumea ...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : UNPR va avea 18 candidați la parlamentare
Pagina a fost generata in 0.3894 secunde