Curs de engleză pentru oamenii de afaceri și angajații lor

793
Curs de engleză pentru oamenii de afaceri și angajații lor - bbb-1330877442.jpg
Cunoașterea limbii engleze de către oamenii de afaceri constănțeni și personalul de contact nu mai este de mult doar o virtute, ci o adevărată necesitate. De luna aceasta, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Fundația Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț - filiala Constanța, organizează cursuri de perfecționare de limba engleză - tematică business. Acestea au o durată de 30 de ore, se pot desfășura în week-end sau după un program agreat de comun acord de participanți și costă 550 lei/persoană. Lectorii sunt selectați din rândul cadrelor universitare de la catedra de limbi străine.

La sfârșitul programului cursantul va reuși să înțeleagă și să utilizeze expresii uzuale din mediul business. Va putea să se prezinte și să prezinte pe cineva, să formuleze și să răspundă la întrebări despre companie, funcția sa în companie, activitățile zilnice, oferte etc.

"Cursul oferă suportul necesar pentru familiarizarea cu terminologia economică din domeniul relațiilor cu clienții și furnizorii, al corespondenței de afaceri, negocierilor, vânzărilor, marketingului, contabilității sau recrutării la nivel internațional. Cursanții vor îmbina partea de gramatică cu vocabularul în dialoguri, discuții libere, scurte prezentări, demo-uri ale unor situații de business clasic", precizează reprezentanții Școlii Române de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie - filiala Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3597 secunde